keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Unielmieni opetusharjoittelupaikka löytynyt!

Poikkean tämän vuoden lähes kaikista opeopiskelijoista eritoten sillä, etten tee päätoimessani tällä hetkellä opetustyötä. Siitä syystä syksyn opiskelutehtävien lomassa yksi tehtäväni on ollut löytää sopiva ja kiinnostava opetusharjoittelupaikka keväälle 2014. Ja nyt olen sellaisen löytänyt - jiiihuuu!!!

Kiteope on nyt kovin kovin iloinen kuten ilmeestä näkyy. Katse on kohti kevään kivaa opetusharjoittelukeikkaa!


Aluksi työmaa tuntui melkeinpä liian isolle viidakolle; oppilaitoksia on pilvin pimein, mistä minun kannattaisi aloittaa etsintä ja miten? Pääsin viidakosta ulos juteltuani asiasta ohjaaja Anun kanssa ensimmäisessä henkilökohtaisessa kehityskeskustelussa. Kerrottuani, että yksi toivepaikkani voisi olla Haaga-Helian Porvoon toimipiste, Anu tarttui toiveeseeni ja antoi minulle kullanarvoisen yhteyshenkilön Porvoosta. Kullanarvoista oli myös into, millä Anu tsemppasi minut sisään opetusharjoittelupaikan hakuprosessin viimeistelyyn. Olin kuullut, että valmistumiseni jälkeen Haaga-Helian Porvoon toimipiste on muuttunut fyysisesti uusiksi tiloiksi, mutta Anu painotti innostuneena myös Haaga-Helian Porvoon uutta henkistä muutosta, sillä Haaga-Helia Porvoon Campuksella painottuu projektiluonteiset kurssit. Kuulostaa hyvälle!

Vaikka työmaa tuntui isolta, suhtauduin opetusharjoittelupaikan etsintään avoimen innostuneesti. Tämä on ollut mahtava tilaisuus etsiä kiehtova ja kiinnostava (harjoittelu)työpaikka, missä tulen oppimaan ihan älyttömästi vähäisen opetuskokemuksen takia. Olen äärimmäisen innoissani tulevasta kevään työkeikasta Haaga-Helia Porvoon Campuksella.

Miksi juuri Haaga-Helia Porvoo opetusharjoittelupaikkana on unelmieni täyttymys?

Koska taustani on vahvasti matkailu, myynti, markkinointi ja viestintäosaamisessa ja olen Haaga-Helian Porvoon kasvatteja, Haaga-Helia Porvoo on unelmapaikka suorittaa opeharjoittelu.
Lisäksi tutkivaan ja kehittävään oppimiseen perustuva matkailun koulutusohjelman opetussuunnitelma on äärimmäisen kiehtova.

Seuraava askel on sopia opetusharjoitteluun liittyvistä käytännöistä yhteyshenkilöni Anne Koppatzin kanssa.

Ja vielä kerran, jihuuu!!!

Kiteope tuulettaa fronttikolmosella. 



1 kommentti:

  1. Hieno juttu! Tosi nopeastihan tämä napsahti paikoilleen. Ilmeisesti myit itsesi vakuuttavasti sisään, joten siitä krediitit sinulle!

    VastaaPoista