sunnuntai 18. elokuuta 2013

Berliiniläiset aiheuttivat HEKSIIN tarttumisen!

Se on ollut mielessäni koko kesän; HEKS. No okei, myönnetään myönnetään, että tuulisina päivinä on ollut mielessä myös leijasurffaus ;).

Tämän päiväinen Helsingin Sanomien uutinen aikaansai minussa HEKSIIN tarttumisen käytännössä. Berliiniläisten kyllästyminen turistien tulvaan pisti minut haaveilemaan, miten siistiä olisi tallustella  opettajan roolissa matkailu-, markkinointi- ja viestintäammattia opiskelevien pariin ja käyttää uutista hyväksi osana matkailututkimuksen, markkinoinnin ja/tai viestinnän opintoja....ajatuskuplissani leijaa kysymyksiä kuten ....

Miten ja miksi matkailun alueellisessa kehittämisessä tulisi ottaa mukaan paikallinen väestö? Miten markkinoinnissa tulisi varautua markkinointisuunnitelman ulkopuolelta tuleviin viesteihin?

Kiitos Berliiniläisten turistiahdistuksen, henkilökohtaisen kehittämissuunnitelman työstö on alkanut perehtymällä tehtäväksi antoon ja kirjaamalla ylös ensiajatuksia siihen liittyen. Juhuu!




1 kommentti:

  1. Moikka,

    et varannut HEKS-keskusteluaikaa doodle-kalenteristani, joka sulkeutui eilen. Katsotaan yhteistä aikaa lähipäivillä 11.-12.9.

    Olet päässyt blogin kirjoittamisessa mukavasti käyntiin. Jatka samaan malliin!

    VastaaPoista