keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Kolme rautaa tulessa

Olen saattanut kolme rautaa liekkeihin marraskuun lopulla ja niiden on tarkoitus roihuta koko joulukuun tammikuun puolelle asti. Kolme liekeissä olevaa rautaa ovat kehittämistyöhön liittyvä kirjallisuus, yhteistoiminnallinen verkkotyöpaja ja opetusharjoitteluun liittyvä kirjallisuus. Tekeminen sivuaa neljää eri opeopintoihin kuuluuvaa kurssikokonaisuutta, hauskaa!

Kehittämistyöhön liittyvään kirjallisuuteen tutustuminen
Oppimisen ja opettajan työn tutkimista ja kehittämistä käsittelevä kehittämistyöni aihe liittyy asiakkuuksien kehittämiseen ja asiakaskokemusten johtamiseen. Olen löytänyt käsiini muutamia hyvältä vaikuttavia ja suht uusia aihepiiriä käsitteleviä kirjoja, joita työstän parhaillani.  Tässä luvun alla olevat opukset:  Asiakkaan matkassa, tuotekeskeisyydestä symbioosistrategiaan 2013,  Asiakaskokemus - palvelubisneksestä kokemusbisnekseen 2011,  CRM ja muutoksen tuska - asiakkuudet haltuun 2010, Johdata asiakkaasi verkkoon - opas koukuttavan sisältöstrategian luomiseen 2013.

Mitä sinä suosittelet lisättäväksi lukulistalle?

Yhteistoiminnalliseen verkkotyöpajaan osallistuminen
Osana opeopintoja osallistun vähintään kahteen verkossa toteuttavaan työpajaan. Ensimmäinen työpaja on käynnistynyt ja aiheena on opintojen keskeyttäminen. Työpaja kestää joulukuun puoleen väliin.

Opetusharjoitteluun liittyvään kirjallisuuteen tutustuminen 
Tammikuussa on tarkoitus aloittaa opetusharjoittelu. Joulukuussa työmaalleni kuuluukiin tutustua opetusharjoittelua tukevaan kirjallisuuteen.

Joulukuussa työmaallani roihuaa siis erityisesti kirjojen lukeminen ja mikäpä sen ihanampaa puuhaa!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti